PLATTSÄTTARE

PLATTSÄTTARE I JÖNKÖPING, NÄSSJÖ OCH EKSJÖ

Som helhetsentreprenad inom renovering och VVS finns vi för din trygghet inom plattsättning. Behöver du hjälp med installation, reparation och byte så kan du alltid vända dig till oss. Kontakta oss med dina funderingar, vi har lösningen och erbjuder dessutom en gratis offert!

M&M VVS o Byggservice är en helentreprenad tillgänglig på de flesta orter i Småland. Vi har ett utbud av tjänster där vi tar hand om hela ditt byggprojekt, utan att du behöver ha kontakt med olika leverantörer eller hantverkare. Vi utför plattsättning i Jönköping, Nässjö och Eksjö.

Plattsättning för dig som ska renovera

Plattsättning innebär kort och gott att väggar eller golv kläs med kakel, klinker, mosaik eller sten. Vi tillhandahåller plattsättning och kakelsättning i samband med våra andra tjänster eller som separat tjänst. Behöver du en plattsättare kan du enkelt kontakta oss genom vår hemsida för att få en gratis offert, tips och rådgivning.

När det kommer till att lägga plattor är det väldigt viktigt att förarbetet görs ordentligt och då finns det tillvägagångssätt och rekommendationer att förhålla sig till för ett lyckat resultat.


Behöver du hjälp med plattsättning i Jönköpings Län?

Går du i tankar att kakla badrummet? Håller du på eller ska påbörja en renovering och behöver hjälp?

M&M VVS o Byggservice står redo att hjälpa dig med plattsättning i Jönköpings Län. Vi vet precis vad som behövs och krävs för att det ska gå till på rätt sätt och se bra ut.

Vi följer givetvis alla bransch- och miljökrav och har rätt kapacitet för att hjälpa dig med ditt renoveringsprojekt, eller varför inte ta hand om hela renoveringen åt dig? Perfekt utförd plattsättning är en otroligt viktig del där vi med rätt kompetens att hjälpa dig som kund.

Har du frågor, tankar eller behöver inspiration? Du kan alltid kontakta oss för vägledning och offert. Slipp allt krångel – ta kontakt med M&M!