Om oss

Ett mindre företag

OM M&M RENOVERAR VVS O BYGGSERVICE

Vi är ett mindre företag inriktat på renoveringsarbeten i villor och lägenheter samt nyproduktion. Trots vår storlek har vi en bredd i vårt kunnande som gör det möjligt för oss att åta oss helentreprenader, där vi ansvarar för hela arbetet.

M&M Renoverar har lång erfarenhet av renoveringsarbeten och VVS-system, vi utför installationer som reparationer – vi vill göra det enkelt för dig som kund.

Du behöver aldrig ha kontakt med mer än en hantverkare.

Företagets kundkrets utgörs huvudsakligen av privatpersoner och mindre företag i Småland – Höglandet. Kontakten med kunderna präglas av stor lyhördhet och engagemang – att kunden blir nöjd är vår första prioritet.

Välkommen till M&M Renoverar VVS O Byggservice!

VÅRA VÄRDERINGAR

Engagemang

Engagemang gör oss mer produktiva och de uppgifter vi tar oss an håller högre kvalité. Vi brinner för hantverkaryrket och våra kunder, därför håller våra arbeten mycket hög kvalité.​

Förtroende

Vi är ett auktoriserat VVS-företag, certifierade och arbetar i enighet med de regler och krav som ställs på oss och det arbete vi utför i ert hem.​

Lyhördhet

I allt vi gör ser vi till att vara närvarande och lyssna på kundens behov. Vi blir inte nöjda förrän kunden är nöjd.​

Ta kontakt med oss för ditt nästa renoveringsprojekt

Byggservice & VVS

Vad våra kunder säger

★★★★★

Jag är riktigt nöjd med hur MM Renoverar löste arbetet hos mig, flexibel i hur arbetet kunde lösas, snabbt och effektivt jobb med bra förslag på hur jobbet skulle göras för att även förenkla framtida jobb. Även väldigt enkel och bra hantverkare att ha att göra med:-)

Robert Vikström

Jönköping

★★★★★

Vi är riktigt nöjda med utförandet av VVS samt snickeridelen som vi anförtrodde M&M VVS o Byggservice AB. Allt blev jätte bra och kändes proffsigt från början till slut. 5/5 för bra utförande, god service och bemötande. Rekommenderas starkt!

Richard Dufva

Habo

★★★★★


De utförde ett fantastisk arbete och vi blev supernöjda i den renovering de utförde här hemma.Ola Johannesson

Fredriksdal