KÖKSRENOVERING

RENOVERA KÖK I JÖNKÖPING, NÄSSJÖ OCH EKSJÖ

Dags att renovera ditt kök? Vi är experter på köksrenovering. Vi har lång erfarenhet med många helhetsprojekt bakom oss som gör oss till ett tryggt val för din renovering. Vi jobbar för att du ska få köket du drömmer om från idé till verklighet. Vi utför köksrenovering i Jönköping, Nässjö och Eksjö.


Vår expertis gör att du tryggt kan överlåta hela projektet till oss, och du behöver aldrig ha kontakt med mer än en hantverkare. I samband med renoveringen av ditt kök utför vi även mindre ombyggnationer. Vi hjälper dig sätta den prägel du vill ha.

Utförd köksrenovering i Jönköping

Ett tryggt val för köksrenovering i Jönköping, Nässjö och Eksjö-trakterna


Med oss får du professionell och behörig hjälp. Du får en komplett tjänst där vi levererar material och sköter med samordningen så att du ska få ditt drömkök på plats så fort som möjligt. Ta med dig alla frågor du har till oss så ser vi till att besvara dem så att du ska känna dig ännu tryggare i vårt samarbete och vår kompetens.


Vi jobbar självklart med skräddarsydda planer för varje enskild köksrenovering och under arbetets gång ser vi till att hålla en öppen kommunikation med dig som kund. Tillsammans kommer vi överens om vilket material, vitvaror, färger och annan design som ni vill gå vidare med för att forma hjärtat i ert hus.

Renovering av ett kök i Jönköping närbild

Låt oss ta hand om helheten


Det krävs stor kunskap när det kommer till renovering och ombyggnation, inte minst kring de olika branschernas regelverk och vilket material du väljer. Med oss kan du känna dig trygg i att få en korrekt utförd köksrenovering. Vårt totalkoncept tar din idé till verklighet. Undvik problem och orimliga kostnader genom att kontakta oss för ditt nästa renoveringsprojekt.


Allting inleds med att du som kund tar kontakt med oss via kontaktformulär eller telefon. Vi återkopplar till dig så snart som möjligt med ett första förslag och en handlingsplan för att ta projektet vidare. Vi bokar gärna in en tid för inspektion och offert så att ni får en trygg grund inför starten och projektet i sin helhet.

Beställ Gratis Offert

Genom att kontakta oss på valfritt sätt kan du beställa din gratis offert för köksrenovering.
Klicka dig vidare här för att kontakta oss idag.

Renoverat kök i Jönköping

SÄTT DIN STANDARD


KÖKSINREDNING

Arbeten Vi Utför Vid Renovering


När vi renoverar för dig utför vi alla nödvändiga arbeten. Detta kan vara alltifrån rivning, målning, tapetsering, golvläggning, kakling, omdragning av el, all typ av installation, rivning eller nybyggnation av väggar eller varför inte igensättning eller byte av dörrar.

Läs om våra 5 steg för hur vi som helhetsleverantör hjälper dig visualisera, realisera och slutföra din köksrenovering.

I första skedet handlar allting om att vilja och våga ta steget. Genom att kontakta oss på M&M Renoverar kan vi hjälpa dig med allt förarbete i form av inspiration, planering och utvärdering för att lägga bästa möjliga grund för arbetet framåt. Kanske har du en glasklar vision om vad just du vill ha? Vi finns till för tips och råd och hjälper dig komma igång med din köksrenovering. Dessutom är våra offerter alltid gratis.

Att ha en plan är A och O, men att även uppskatta när i tiden projektet är rätt och när ett resultat ska finnas är väldigt viktigt. Här diskuterar vi tillsammans för att skapa en hållbar tidslinje som lever upp till era önskemål och som effektiviserar vårt arbete och uppfyller dina förväntningar.

Valet av köksstomme, luckor, bänkskivor och annan köksinredning är en omsorgsfull process där vi också tittar på de mest hållbara alternativen som fyller ditt och din familjs behov för det nya köket. Att det finns tillräckligt med genomtänkt förvaring och kulörer som får hjärtat av ert hem att verkligen kännas som hemma är lika viktigt för oss som för er.

Ska något nytt sättas in måste det gamla såklart rivas. M&M Renoverar sköter om rivning, bortforsling och städning av ert befintliga kök för att lägga grunden för ert nya kök. Vår helhetslösning ser till att alla moment inom köksrenovering genomförs av oss och ni slipper oroa er över att flera aktörer är inblandade och att samspelet mellan dem kan bli lidande. Här handlar det återigen om att leva upp till era förväntningar och att vi ska kunna utföra vårt jobb på bästa möjliga sätt.

När vi har kommit såhär långt i arbetet (vilket kan gå snabbare än man trott när man har en tidslinje) är det dags att göra verklighet av det du och din familj drömt om. Ert nya kök ska sättas in och våra skickliga hantverkare ser till att genomförandet sker på rätt sätt. Härifrån kommer ni successivt se ert kök växa fram och ta form för att sedan färdigställas och officiellt invigas. Nu har vi följt planeringen till punkt och prickar utefter det vi i förväg kommit överens om och ni kan äntligen känna er hemma igen, på ett nytt sätt såklart.


Grattis, njut av ert nya kök!