Byggnation av Bastu/Sauna

Är du sugen på att kunna basta på hemmaplan?

Det finns många hälsofördelar med att basta. Exempelvis är det bra för huden och musklerna, bra för hjärta och kärl och kroppen rensas på slaggprodukter. Inte minst är det avslappnande och gör dig lycklig. En bastu/sauna kan därför vara en god investering i din bostad, både för värdet och dig själv.

På M&M Renoverar har vi bred erfarenhet av att bygga bastustugor. Vi tar hand om helheten och konstruerar din bastu på rätt sätt och enligt önskemål. Vi säkerställer att det finns tillräckligt med yta och takhöjd och att allt sker enligt regelverket. Halkfria golv, tillräckligt med sittutrymme och rätt material är såklart väldigt viktigt och något som vi lägger stor vikt vid. Ja, med oss får du helt enkelt en helhetslösning och slipper ha kontakt med mer än en hantverkare.

Önskar du veta mer eller få en offert kan du enkelt ta kontakt med oss, så återkommer vi så snabbt vi kan. Vi har möjlighet att anpassa vår service enligt dina behov och vara kreativa i framtagandet av din bastustuga/sauna.

Varmt välkommen till M&M Renoverar, vi bygger din bastu/sauna!