BADRUMSRENOVERING

RENOVERA BADRUM I JÖNKÖPING, NÄSSJÖ OCH EKSJÖ

Har du planer på att renovera ditt badrum? Har du en vision du vill förverkliga? M&M Renoverar har många års erfarenhet och projekt bakom sig med ett stort nätverk av nöjda kunder.

Med oss kan du känna trygghet i att du får rätt kompetens för jobbet och en öppen dialog genom hela arbetet. Dessutom slipper du ha kontakt med mer än en hantverkare. Vi skapar ditt fräscha badrum som håller hög standard.

Tryggt val för din badrumsrenovering

Vi är helt enkelt proffs på badrumsrenovering och åtar oss uppdrag i trakterna i och runt Jönköping, Nässjö, och Eksjö. Vi har kapacitet att leverera högkvalitativa badrum med stilren design som lyfter ditt hem.

Vår gedigna erfarenhet i kombination med modern teknik ser till att era investeringar motsvarar era förväntningar. Vi hjälper er inspireras och förverkliga era visioner. Undvik problem och orimliga kostnader genom för ditt nästa projekt.

Vi har tydliga priser, kontrakt, och priser på tillval som gör att du får ett helhetsperspektiv på ditt projekt. Det är viktigt för oss att din badrumsrenovering aldrig ska kosta mer än vad vi har avtalat.

Det krävs stor kunskap när det kommer till renovering och valet av material, och tack till vårt totalkoncept så kan du undvika problem och orimliga kostnader.

Välj en stil som passar dig

Renovering av badrummet kan kännas som ett svårt och tidskrävande projekt, vi är bra medvetna om hur processen går till så att du ska slippa lägga onödig energi och tid. Vi erbjuder en totalentreprenad för renovering av badrum i Jönköping, Nässjö och Eksjö-trakterna och ansvarar för hela projektet från start till mål.

Kontakta oss för att beställa din gratis offert och diskutera ditt projekt tillsammans med oss för att komma fram till den bästa lösningen för dig och ditt hem. Vi utför badrumsrenovering i Jönköping.

I och med renovering utför vi även arbeten såsom rivning, målning, tapetsering, golvläggning, kakling, omdragning av el, alla typer av installationer, rivning eller nybyggnation av vägger och igensättning eller byte av dörrar.

Beställ Gratis Offert

Genom att fylla i vårt offert-formulär kan du beställa din gratis offert på badrumsrenovering. Klicka dig vidare här och gör din gratisbeställning idag.

SÄTT DIN STANDARD

BADRUMSINREDNING

Satsa På Golvvärme?

Med M&M Renoverar får du hjälp med allt från att välja rätt badrumsskåp, klinker, skydd mot vattenskador och golvvärme. Minska dessutom dina kostnad med ett modern badrum som sätter hög prägel i ditt hem.

Skydd Mot Vattenskador

Årligen drabbas många hem av vattenskador runtom i Sverige. Med en vattenfelsbrytare ökar du säkerheten och minimerar risken för vattenskador.

Hur vi hjälper dig med ditt nya badrum i 5 steg

Att ta kontakt med oss blir det naturliga första steget för att få rätt kompetens och expertis för att förverkliga ditt nya badrum. Vi hjälper dig med allt som behövs, från planering till rivning och inspiration för inredning. Du kan också använda vårt enkla offertformulär för en gratis offert av oss.

Att veta vad som är bäst för dig är inte alltid enkelt, och det är där vi kommer in i bilden. Genom att träffas och titta ingående på ditt befintliga badrum kan vi komma med konkreta råd och tips för att få till den bästa lösningen. Här märker vi snabbt om det är något särskilt vi behöver ta i beaktning när vi utvecklar ditt nya badrum eller river ditt befintliga.

Här gäller det att du funderar igenom vad som behövs till det nya badrummet, nu och även i framtiden. Vilken stil passar dig och din familj? Ska badrummet vara ett avkopplande spa eller fungera mer som en praktisk tvättstuga med mycket utrymme för förvaring? Vi älskar att inspirera och hjälper er gärna med att hitta den perfekta färgen med kakel och klinker, inredning som passar er stil och behov samt praktisk förvaring för allt tänkbart. Du är välkommen att titta direkt i vårt produktsortiment för att välja ut vilka produkter du vill gå vidare med och som uppfyller just dina och din familjs önskemål.

När alla förberedelser är gjorda och vi kan gå in på de ännu roligare delarna – att faktiskt skapa ditt nya badrum – så ger vi dig förslag på tider för när vi kan sätta igång. Du kommer tilldelas en tydlig tidsplan för hur allt kommer gå till och när det kommer vara färdigt.

Vi river din gamla badrumsinredning och allt som hör till, forslar bort och självklart städar vi upp efter oss både före och efter arbetet. I enlighet med branschens regler genomför vi arbetet enligt våra överenskommelser och gör verklighet av ert nya badrum.

Grattis – Njut av ditt nya badrum!