5 saker att tänka på när du ska renovera badrummet

5 saker att tänka på när du ska renovera badrummet

Hög standard som ger en lyxig känsla i badrummet är drömmen för många. Utöver att satsa extra pengar så är det viktigt att gå in extra mycket i planeringen för att säkerställa den där härliga känslan just du är ute efter. Här ger vi dig 5 saker att tänka på inför renoveringen av ditt badrum.

1. Vilken stil vill du ha?
Det finns många stilar att välja på, alltifrån klassiskt till modernt eller varför inte minimalistiskt. Vilken stil passar bäst för dig och din familj?

2. Golvvärme eller utan?
Det kan klart vara värt att investera i golvvärme som ger bekväma fördelar. Läs mer om golvvärme i vårt inlägg här.

3. Belysning
Vilken belysning vill du ha och vilken stil på strömbrytaren passar bäst? Även fast vi nu pratar belysning vill jag passa på att inflika om att bra förvaring är något som också ligger i högt i kurs för många.

4. Valet av materialet
Materialet ska såklart rimma väl för din stil. Detta är en smaksak där funktionen i form av skydd mot fukt är exakt densamma. Kakel eller klinker?

5. Vad har du för storlek på badrummet?
Att faktiskt veta om i mått hur stort ditt badrum är till ytan ger möjligheten at på ett enklare sätt se vilka förändringar som är genomförbara.

Vi hoppas dessa 5 saker att tänka på när du ska renovera badrummet har inspirerat dig till att tänka på djupet kring planeringen av ditt nya badrum. Behöver du inspiration eller mer tips och råd så är vi på M&M Renoverar endast ett samtal bort.

Välkommen in med dina förfrågningar och ta gärna en titt på vårt offertformulär!

Gå vidare till offertformuläret genom att klicka här.